Muziekfeest Lekkerkerk

Ook wij gaan naar 2021

Corona duurt maar en duurt maar. Veel langer dan we willen, hoopten en wensten. Veel dingen die we graag doen kunnen even niet, en nu met de dreiging van een 2e golf besmettingen staat alles gewoon nog stil.

Voor wat betreft het Muziekfeest Lekkerkerk heeft dit ook consequenties natuurlijk. De datum 5 en 6 juni 2020 kon het al niet, maar onze hoop was gevestigd op snel uitschakelen van het virus. We wilden in het weekend van 12 september 2020 heeeeel graag de feesttent alsnog neerzetten, maar ook dat zal niet gaan. Er zal in 2020 dus geen feesttent staan in park Weidehoek in Lekkerkerk, geen feestende mensen en geen gezelligheid al om. We maken dit jaar even een pas op de plaats en hopen dat het virus zal gaan verdwijnen.

Wel kunnen we alvast de feestdatum voor 2021 bekend maken. Het weekend van 4 en 5 juni 2021 willen we nu Muziekfeest Lekkerkerk gaan organiseren. Natuurlijk kan dit alleen als de Corona onder controle is, er vaccins zijn en de wereld er weer normaal uit ziet. Daar gaan we wel van uit.

Voor onze tickethouders is er hetzelfde nieuws als dat er al was. Bewaar je ticket, geniet later. Hopelijk willen jullie ons hierin ook steunen en behoudt jeje kaart om op de nieuwe datum met deze ticket gewoon naar de feesttent te komen en een leuk weekend te beleven.Super bedankt als je ons hiermee steunt. 

COVID-19 raakt ons allemaal, ook de culturele sector en de sport. Veel voorstellingen, festivals, wedstrijden en concerten worden noodgedwongen verplaatst of afgelast; musea en monumenten sluiten hun deuren. De verschillende brancheverenigingen slaan de handen ineen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later.

 

Like ons op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over het Muziekfeest Lekkerkerk, like ons dan op: facebook.com/muziekfeestlekkerkerk

Of volg ons op instagram.com/muziekfeestlekkerkerk

Video's Feestweek

Meer video's