Nieuws

Naar 2021

Ook Muziekfeest naar 2021

Lees verder

Onzekerheid blijft

Maar wel in de startblokken

Lees verder

Corona zet streep door Muziekfeest

Nieuwe datum wordt gezocht

Lees verder

Voorbereidingen Muziekfeest 2020

Vanaf afgelopen september zijn de voorbereidingen voor Muziekfeest Lekkerkerk 2020 weer begonnen. Het artiestenveld ligt ondertussen vast. Tickets en posters worden ontwikkeld en gedrukt.  In januari start de verkoop voor de kaarten.

Lees verder

Feestweek wordt Muziekfeest Lekkerkerk

Vanaf editie 2019 zal de naam Feestweek niet meer in de naam van het grootste muziekevenement van de Krimpenerwaard voorkomen. In het vervolg gaat het gezellige jaarlijkse samenzijn Muziekfeest Lekkerkerk heten.

Een naam die wat meer de lading dekt van de opzet waarvoor nu voor gekozen is. De grote artiestenavonden zijn teruggebracht tot 2. De vrijdag en de zaterdag. Hoewel er op andere dagen echt nog wel activiteiten zijn in de tent is dat toch minder opvallend. Met Muziekfeest kunnen we in ieder geval voorlopig vooruit en de blik naar de toekomst richten.

Afgelopen en komende weken volop voorbereidingen voor 2019 aan het treffen en contacten aan het leggen. We hopen voor het eind van het jaar alles naar buiten te brengen.

Lees verder

Beide dagen tot 2.00 uur

In 2019 mogen we beide feestavonden (21 en 22 juni) doorgaan tot 2.00 uur. Op 22 juni beginnen we een uurtje eerder: om 19.00 uur.

Lees verder

Kaartverkoop Feestweek 2018 van start

Online kaarten kopen

Lees verder

2017 afgerond

jubileum

Lees verder

Glennis Grace naar Amerika

Vervanging

Lees verder

Programma 2017

Artiesten komende feestweek

Lees verder