Info

Feestweek Lekkerkerk 2019

Op donderdag 20 juni trappen we af met de grootste bingo van de Krimpenerwaard. De toegang is gratis en er zijn fantastische prijzen te winnen. We zetten lange tafels neer, dus schuif lekker aan en speel mee.

Vrijdagavond hebben we de traditionele Hollandse avond. Dit jaar treden Jeroen van der Boom & Tino Martin voor u op. Beide heren staan garant voor een gezellig feestje met leuke meezingers. De avond is natuurlijk niet compleet als de Zware Jongens er niet bij zijn, die onder andere het "Muziekfeest-lied" zullen vertolken.

Op zaterdag staan Lil'Kleine en La Fuente op het muziekfeestpodium. Voor de jongeren, maar zeker ook voor de overige leeftijden, zullen ze voor een spectaculair optreden zorgen. En dat gewoon in Lekkerkerk!
In verband met het wat vroegere optreden van Lil'Kleine (21.00 uur) beginnen we zaterdag een uurtje eerder (19.00 uur). Beide avonden eindigen dit jaar om 2.00 uur.

Voor beide avonden zijn passe-partouts online te bestellen via deze site ("bestel online") of ze kunnen worden aangeschaft bij Café 't Veerhuys. 

locatie en parkeren

Ook de 11e editie van de Feestweek Lekkerkerk vindt plaats in Park Weydehoeck in Lekkerkerk. Bezoekers uit Lekkerkerk willen wij aanraden om zoveel mogelijk lopend of per fiets te komen. Er zijn voldoende fietsstallingen op en rond het terrein. Voor de bezoekers van verderaf of bezoekers die toch met de auto komen is er parkeergelegenheid op een kilometer van het terrein. Verkeersregelaars zullen de auto's richting die gelegenheden dirigeren. Kijk voor plattegrond bij "contact"

Laatste nieuws

Alle berichten

Feestweek wordt Muziekfeest Lekkerkerk

Vanaf editie 2019 zal de naam Feestweek niet meer in de naam van het grootste muziekevenement van de Krimpenerwaard voorkomen. In het vervolg gaat het gezellige jaarlijkse samenzijn Muziekfeest Lekkerkerk heten.

Een naam die wat meer de lading dekt van de opzet waarvoor nu voor gekozen is. De grote artiestenavonden zijn teruggebracht tot 2. De vrijdag en de zaterdag. Hoewel er op andere dagen echt nog wel activiteiten zijn in de tent is dat toch minder opvallend. Met Muziekfeest kunnen we in ieder geval voorlopig vooruit en de blik naar de toekomst richten.

Afgelopen en komende weken volop voorbereidingen voor 2019 aan het treffen en contacten aan het leggen. We hopen voor het eind van het jaar alles naar buiten te brengen.

Lees verder

Beide dagen tot 2.00 uur

In 2019 mogen we beide feestavonden (21 en 22 juni) doorgaan tot 2.00 uur. Op 22 juni beginnen we een uurtje eerder: om 19.00 uur.

Lees verder